MY BABY naar De Oosterpoort

Ticketmaster
MY BABY naar De Oosterpoort
MY BABY naar De Oosterpoort

De Amsterdamse band MY BABY gaat in het voorjaar van 2017 het land weer door voor een nieuwe clubtour. Het met een Edison bekroonde tweede album ‘Shamanaid’ krijgt in maart een opvolger en dit zal de basis zijn voor een compleet nieuwe show: ‘Prehistoric Rhythm’.

De afgelopen jaren heeft MY BABY een flinke naam opgebouwd in het nationale en internationale live circuit. Zo speelden ze op Lowlands, Down The Rabbit Hole en Paaspop, waren ze in 2015 14 keer de support-act van Seasick Steve tijdens zijn UK Tour, speelden ze 7(!) keer op Glastonbury Festival en gaat de band in december voor 10 shows op tour in Zuid-Afrika.

Voor Groningen is MY BABY ook geen onbekende. Eerder stonden ze al in een compleet uitverkochte Spieghel en dat deden ze afgelopen voorjaar in Vera nog eens dunnetjes over. In de tussentijd stond MY BABY ook op Noorderzon en de Rhythm & Blues Night. Op woensdag 29 maart staat dit avontuurlijke trio in de Kleine Zaal, gewapend met een gloednieuw album.

MY BABY
Datum: Woensdag 29 maart
Zaal: De Oosterpoort
Aanvang: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek