Oliver Alexander naar Paradiso

Ticketmaster
Oliver Alexander naar Paradiso
Oliver Alexander naar Paradiso

Het leven van Rotterdammer Oliver Alexander had een hoog “ideale schoonzoon-gehalte”: na het gymnasium studeerde hij bedrijfskunde, waarna hij marketing manager bij een groot bedrijf werd. Hij besloot echter het roe rom te gooien en zijn hart te volgen. In april 2015 komt zijn langverwachte debuut-EP ‘Transmission’ uit, geproduceerd door het team achter VanVelzen, Bløf en Miss Montreal. De single ‘I’m Gonna Love You More’ wordt regelmatig gedraaid op onder andere NPO Radio 2 en 3FM en levert hem de titel NPO Radio 6 Talent op. Met zijn 11-koppige band beleeft hij een bomvolle zomer met optredens op vele pop- en jazzfestivals. Deze avond in Paradiso presenteert hij een nieuwe EP, waarop hij heeft gekozen voor een mix van knallende popsongs en intieme luisterliedjes.

Oliver Alexander
Datum: Zondag 26 februari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.30 uur
Voorverkoop vanaf 2 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek