Pain Of Salvation naar Hedon

Ticketmaster
Pain Of Salvation naar Hedon
Pain Of Salvation naar Hedon

De legendarische band Pain Of Salvation staat bovenaan de lijst van progmetal. De Zweedse band komt binnenkort door Nederland toeren met hun langverwachte album ‘In the Passing Light of Day’. Onder leiding van frontman Daniel Gildenlöw creëert de band een sound vol met krachtige gitaarpartijen, wisselingen tussen kale en heavy passages en zware teksten.

De band is in 1984 opgericht onder de naam ‘Reality’. Ze hadden groot succes in eigen land en daarna volgden de internationale successen met hun nieuwe naam Pain of Salvation. 25 jaar later hebben ze negen conceptalbums uitgebracht, waarbij onderwerpen worden aangesneden, zoals oorlog, seksualiteit en religie.

Pain Of Salvation
Datum: zo 16 april 2017
Zaal: Hedon, Zwolle
Aanvang: 20:00
Zaal open: 19:00
De kaartverkoop start zaterdag 3 december om 10:00 uur.

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek