Palace naar ‘t Paard

Ticketmaster
Palace naar ‘t Paard
Palace naar ‘t Paard

De hype rondom dit Londense kwartet staat lijnrecht tegenover het geluid dat zij produceren; namelijk bluesy, laidback indie om bij weg te dromen. De vier bandleden zijn volledig op elkaar ingespeeld en creëren een volwassen geluid, waarin alle instrumenten haast perfect samensmelten. Met deze “Foals meets Radiohead”-sound feeft Palace al vele harten veroverd.

De jongens uit London zijn dan wel behoorlijk relaxed, maar sinds hun eerste track ‘Veins’ binnen twee weken 500.000 plays op Soundcloud inkopte krijgen ze niet vaak meer de kans om stil te zitten. Na hun eerste EP werden ze hoogstpersoonlijk door Jamie T verkozen tot zijn favoriete nieuwe band, en ook radio-dj/smaakmaker Zane Lowe gaf zijn zegen. In november ’16 kwam de nieuwe EP ‘So Long Forever’ uit en dit, samen met de lovende verschenen recensies, is een mooie reden om hen naar Paard van Troje te halen.

Palace
Datum: 23 Maart
Zaal: Paard
Zaal open: 20.30
Aanvang: 21.00
Voorverkoop start: 02 December

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek