Pivo naar Hedon

Ticketmaster
Pivo naar Hedon
Pivo naar Hedon

Een release van een Zwolsch stukje ambacht. Pivo (Philip van Vorstenbosch) startte in Zwolle zijn muzikale carrière met de Cyberflex Cityboyz (2006) waar hij met zijn voorliefde voor rauwe harde beats op zijn plek zat. Na wat interlandverplichtingen ging hij in 2011 aan de zijde van Phunxz op verkenning door de boembap hiphop. In 2013 schoof hij aan als MC bij Seven League Beats, terug bij zijn roots trok hij met de mannen het land door. En terwijl de producers achter 7LB werkten aan Lobi de Basi ging Pivo aan de slag met Taalisman.

Na jaren van noeste arbeid komt Pivo nu naar buiten met raps op eigen producties. De beats gaan van electro boembap tot dubstep en weer terug. De lyrics komen net als de beats van zijn hand en hij neemt ons mee in de wereld van de hard en soepel. De man tovert een glimlach op je gezicht en adrenaline in je bloedvaten. Om het feest compleet te maken neemt hij een paar fijne muzikale vrienden mee!

Pivo
Datum: vr 20 jan 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:30
Zaal open: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek