Sari Schorr naar Metropool

Ticketmaster
Sari Schorr naar Metropool
Sari Schorr naar Metropool

Sari Schorr, bluesdame. Walter Trout speelt mee op haar plaat en Mike Vernon produceert. en dat kan je bijzonder noemen. Mike Vernon is een legendarische bluesproducer die werkte voor John Mayall, Fleetwood Mac en Blue Horizon om er maar een paar te noemen. En die was eigenlijk al met pensioen maar kruipt voor Sari weer achter de knoppen. Walter Trout behoeft geen enkele introductie natuurlijk. Voor haar band plukt ze Innes Sibun bij de band van Robert Plant weg. Dan heb je dus het nodige in je mars. Zelf klinkt ze als een kruising tussen Janis Joplin en Tina Turner. Vanavond krijg je een bak stomende blues voor je kiezen. Lekker doen dus, als je van een beetje blues houdt!

Sari Schorr
Datum: za. 28 jan 2017
Zaal: Metropool
Zaal open: 17:00
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek