Sharrie Williams naar de North Sea Jazz Club

Ticketmaster
Sharrie Williams naar de North Sea Jazz Club
Sharrie Williams naar de North Sea Jazz Club

The Princess of Rockin’ Gospel Blues, dat is de eretitel die Sharrie Williams in de Verenigde Staten heeft gekregen. Qua stem en performance zijn vergelijkingen met Koko Taylor en Etta James snel gemaakt. Net als haar grote voorbeelden beheerst Sharrie Williams het gehele spectrum: from a whisper to a scream.Niet zo verwonderlijk als je bedenkt dat Sharrie op haar zesde al begon met zingen in het lokale kerkkoor. Naast gospel zingt ze met evenveel overtuiging soulvolle ballads als stampende blues grooves. De Amerikaanse zangeres beschikt niet alleen over vocale klasse, maar heeft ook een groot talent voor het schrijven van liedjes, getuige het werk op haar albums.Wiliams werkte in haar carrière onder meer met Buddy Guy, Dizzy Gillespie, Ruth Brown en Mavis Staples. Dit voorjaar strijkt ze voor het eerst neer met haar band in de club voor wederom een bluesy dinerconcert van het Lijstje van Johan!

Sharrie Williams
Datum: 17 Maart
Zaal: North Sea Jazz Club
Aanvang: 21.00 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek