The Pineapple Thief naar De Pul

Ticketmaster
The Pineapple Thief naar De Pul
The Pineapple Thief naar De Pul

YES! The Pineapple Thief is terug met een nieuw album Your Wilderness en is de opvolger van het succesvolle ‘Anthem Rock’ album Magnolia waarmee de band zichzelf wereldwijd nog meer in de kijkers speelde. In 2009 ontvingen we de heren al eens als voorprogramma van Riverside en dat viel toen erg goed in de smaak. De progrockers zijn wat ons beterft een ‘mustsee’ voor liefhebbers van bands in de lijn van bijvoorbeeld Porcupine Tree.

Support: Godsticks
Godsticks is een vierkoppige zwaar progressieve rockband afkomstig uit het zuiden van Wales – UK. De band staat bekend om haar originele invalshoek en weet te intrigeren en tegelijkertijd toegankelijk te blijven. Een zeer welkome toevoeging aan progressieve muziekscene!

The Pineapple Thief
Datum: 21 January 2017
Zaal: De Pul, Uden
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek