The Silverfaces naar Paradiso

Ticketmaster
The Silverfaces naar Paradiso
The Silverfaces naar Paradiso

Een psychedelisch, groovende hammond en een stuwende vrouwelijke ritmesectie: dat typeert het geluid van The Silverfaces. Voeg daar de zang en ruwe licks van Jesse Koch bij en je hebt een energieke, rijpe bluesrockband met een sound, die op een goede manier beïnvloed is door het betere werk uit eind jaren zestig, begin jaren zeventig met een knipoog naar Jack White. The Silverfaces heeft grote ambities en tonen die zowel muzikaal als op het podium. Eind 2016 brengt de wederopstanding van The Silverfaces, want na een lange pauze is er nu de nieuwe single ‘The Light’ en de week voor het opreden in Paradiso verschijnt de tweede EP.

The Silverfaces
Datum: Donderdag 02 februari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 2 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek