Venice naar De Spiegel

Ticketmaster
Venice naar De Spiegel
Venice naar De Spiegel

Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn en die al voor meer dan de helft van hun leven samen muziek maken. 2013 is een druk jaar voor deze muzikale familie. Naast het schrijven en opnemen van hun nieuwe album, leverde de band ook bijdragen aan o.a. tribute CD’s voor zowel Crosby, Stills, Nash and Young als Jackson Browne. Ook toerde Venice de afgelopen drie jaar wereldwijd met de legendarische Pink Floyd frontman Roger Waters in het kader van ‘The Wall Stadium Tour’ (18 juni Gelredome Arnhem en 9 augustus Arena Amsterdam).

De Lennons beschouwen Nederland als hun ‘home away from home’, oogstte hier veel succes en werden o.a. beloond met een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest.

Venice
Datum: zo 30 apr 2017
Zaal: De Spiegel, Zwolle
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek