Waylon naar Gebr. de Nobel

Ticketmaster
Waylon naar Gebr. de Nobel
Waylon naar Gebr. de Nobel

Met twee uitverkochte Ahoy’s en de release van zijn 4e studio album getiteld “Seeds” net achter de rug, kondigt de populaire zanger zijn nieuwe tour voor 2017 aan: “This is our Night – Waylon on Tour”.

Afgelopen jaar kon niet stuk voor Waylon. Als vers jury lid in The Voice of Holland, muziekdeskundige bij RTL Late Night, twee uitverkochte Rotterdam Ahoy shows en wederom een nummer 1 notering met zijn nieuwe album: “Seeds” is de zanger wellicht de hotste artiest van het moment.

Omdat muziek zijn levensadem is wil hij naast zijn drukke televisiewerk het komende jaar, vooral weer veel optreden. Samen met zijn fantastische band zal Waylon repertoire spelen van zijn laatste vier studio albums, wat garant staat voor intimiteit, liefde voor de muziek en veel dansen.

Waylon
Datum: 01 april
Zaal: Gebr. de Nobel
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek