Lucy Spraggan naar Paradiso

Ticketmaster
Lucy Spraggan naar Paradiso
Lucy Spraggan naar Paradiso

Lucy Spraggan werd in 2012 in één klap wereldberoemd na haar deelname aan The X-Factor UK. Tijdens de auditieronde imponeerde Lucy de jury met haar zelfgeschreven nummer ‘Last Night’. Ook na deelname aan de talentenjacht blijft de 25-jarige zangeres populair. Haar sound kenmerkt zich door een unieke combinatie van pop, akoestische folk en rhythm & blues. Lucy Spraggan heeft drie albums op haar naam staan, die stuk voor stuk lovend zijn ontvangen. De verwachtingen voor haar vierde album ‘I Hope You Don’t Mind Me Writing’, dat in januari verschijnt, zijn dan ook hooggespannen. Net als de verwachtingen voor dit eerste Nederlandse optreden.

Lucy Spraggan
Datum: Dinsdag 21 maart 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Voorverkoop vanaf 9 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek