S.O.S. Band naar Paradiso

Ticketmaster
S.O.S. Band naar Paradiso
S.O.S. Band naar Paradiso

Maak je klaar voor een feestje, want de Amerikaanse R&B/electro-funkformatie S.O.S. Band komt Paradiso trakteren op hun hits. In 1980 kwam de eerste hitsingle ‘Take Your Time (Do It Right) uit en daarna volgden ‘Just Be Good To Me’, ‘High Hopes’ en ‘Borrowed Love’. De band werd eind jaren ’70 opgericht in Atlanta en deed haar naam – The Sound of Success (S.O.S.) Band – al gauw eer aan. De liefde voor muziek spat van het podium en deelt de 8-koppige band met haar publiek in Paradiso.

Popquizfeitje: ‘Just Be Good Te Me’ werd in 1990 geremixt door Beats International oftewel Norman Cook, later beter bekend als Fatboy Slim onder de titel ‘Dub Be Good To Me’.

S.O.S. Band
Datum: Donderdag 02 februari 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.00 uur
Voorverkoop vanaf 8 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek