The Lemon Twigs naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
The Lemon Twigs naar de Tolhuistuin
The Lemon Twigs naar de Tolhuistuin

The Lemon Twigs is de band van Brian en Michael D’Addario. De twee broers uit Hicksville, Long Island zitten nog in hun tienerjaren, maar dat weerhoudt ze er niet van om beïnvloedt te zijn door muziek uit ver vevlogen tijd. The Beatles en The Beach Boys gelden tot de belangrijkste invloeden, samen met moderne psychedelica. Op het podium vertaald zich dat naar zeer intense optredens. Daar misstaan qua performance vergelijkingen met David Bowie en The Darkness zeker niet. Dit plaatje past perfect in de gekke wereld die Foxygen een paar jaar geleden geschapen heeft. Hun album Do Hollywood werd dit jaar wereldwijd met veel lof ontvangen en belandde terecht in vele jaarlijstjes van 2016.

The Lemon Twigs
Datum: Vrijdag 07 april 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 9 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek