BLØF naar het Patronaat

Ticketmaster
BLØF naar het Patronaat
BLØF naar het Patronaat

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij een serie hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens, van stadion tot huiskamer en van zalen als Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA. Maar achteroverleunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen!

BLØF
Datum: Za 18 februari
Zaal: Patronaat
Zaal open 19.30 u
Aanvang 20.00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek