Damien Jurado naar de Nieuwe Kerk in Haarlem

Ticketmaster
Damien Jurado naar de Nieuwe Kerk in Haarlem
Damien Jurado naar de Nieuwe Kerk in Haarlem

Een legendarische indie folk singer-songwriter op een unieke locatie. Patronaat presenteert de Amerikaanse Damien Jurado in de Nieuwe Kerk te Haarlem! Onder de titel ‘Acoustic travels through Maraqopa’ tourt hij solo met nummers van zijn laatste drie albums waarvan het meest recente, ‘Visions of Us on the Land’ onlangs verscheen. Dit album is een voortzetting van de eerder verschenen ‘Maraqopa’ (2012) en ‘Sisters of the Eternal Son’ (2014).

“Maraqopa is this peaceful place I can go to in my mind. A little bit psychedelic, but you’re not using substances”, aldus Jurado.

Dromerig, haast psychedelisch en toch heel melodieus, aangevuld met ijzersterke teksten over iemand die zichzelf moet ontrekken aan de maatschappij om een aantal universele waarheden te kunnen ontdekken. Een diepe duik in het onderbewustzijn. Een sfeervolle soundtrack die perfect zou passen bij een road trip door de uitgestrekte, verlaten landschappen in Amerika.

Let op: deze show vindt plaats in de Nieuwe Kerk, Haarlem met vrije zitplaatsen.

Damien Jurado
Datum: Za 25 maart
Zaal: Nieuwe Kerk, Haarlem
Zaal open: 20:30 u
Aanvang: 21:00 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek