Fenech-Soler naar Biterzoet

Ticketmaster
Fenech-Soler naar Biterzoet
Fenech-Soler naar Biterzoet

Fenech-Soler wordt in 2006 opgericht door de broers Ben en Ross Duffy en hun vriend Daniel Soler. Drie jaar later pikt BBC-dj Annie Mac een nummer van de groep op, en begint het balletje te rollen. De langverwachte debuutplaat kwam in 2011 uit en staat vol dansbare en zorgeloze electropop. De muziek doet met vlagen denken aan Ginger Ninja, Delphic, The Whitest Boy Alive en Friendly Fires. Het derde album ‘ZILLA’ komt in februari uit en staat ook weer vol upbeat popsongs, deze keer alleen uitgevoerd door de broers. Single ‘Cold Light’ zal daar ook opstaan. Deze heeft een spannende opbouw en maakt Fenech-Soler dansbaarder dan ooit.

Fenech-Soler
Datum: Woensdag 15 maart 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 21.00 uur
Zaal open: 20.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek