Glass Animals naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Glass Animals naar Tivoli Vredenburg
Glass Animals naar Tivoli Vredenburg

De Engelse band Glass Animals maakt een opgewekte combinatie van indierock, triphop en alternative R&B. Debuutalbum Zaba betekende in 2014 meteen de doorbraak voor de band en leidde tot tournees over de hele wereld. De net verschenen tweede plaat How To Be A Human Being (2016) is daar de weeslag van: frontman Dave Bayley legde de gesprekken die hij voerde met fans, taxichauffeurs en vreemden vast op zijn telefoon en gebruikte die opnames als basis voor de teksten. Al is het moeilijk om je nog op teksten te concentreren wanneer je die verslavend lekkere beat van eerste single Life Itself hoort.

Glass Animals
Datum 04 mei
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:25
Zaal open: 18:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek