Las Rosas naar V11

Ticketmaster
Las Rosas naar V11
Las Rosas naar V11

Las Rosas is een garagerock/sixtiespopformatie uit Brooklyn begonnen door Jose Boyer. Boyer kennen we nog als de bassist van Harlem, een band die in 2010 bij ons op het podium stond. Las Rosas tapt in principe uit hetzelfde vaatje: pakkende gitaarpopliedjes met zonnige gitaarklanken, licht geperverteerde sound en aangenaam verveelde zang.

Je kunt Black Lips, The Babies en Tijuana Panthers, die afgelopen zomer nog bij ons stonden, zielsverwanten noemen. Net als oude band Harlem houdt Las Rosas de songs zo luchtig en willekeurig mogelijk. Teksten zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op coole slackers, iets teveel wiet roken, sms’en met vriendinnetjes, de drummer van de band (die doorgaans in overalls achter de bekkens plaatsneemt) en de kat van een kamergenoot.

Live is Las Rosas typisch zo’n band die heerlijk vadsig heen en weer rammelt, maar op doordachte punten de versnelling intrapt en de boel compleet op stelten zet. Dat het vanavond een gezellige bedoening wordt in de V11… Oh Man, dát hoeven we je niet te vertellen!

Las Rosas
Datum: vr 3 maart 2017
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek