Marathon naar de Boerderij

Ticketmaster
Marathon naar de Boerderij
Marathon naar de Boerderij

De Nederlandse progressieve band Marathon verwierf in de jaren ’90 bekendheid met hun formidabele album “The First Run”. Na het uiteenvallen van Marathon zag de band ENorm het levenslicht. Natuurlijk zal er naast The First Run ook ander werk ten gehore worden gebracht. De broers Ronald en Erik ten Bos zijn al jaren bezig in de Nederlandse muziekscene. Halverwege de jaren 90 verschijnen twee studio cd’s van hun band Marathon, “The First Run” en zijn opvolger “ Norm.” Vanaf 2003 maken de broers onder de naam ENorm een succesvolle doorstart die in 2012 aangejaagd wordt door hun derde album ”Finding My Way”. In het kielzog daarvan verschijnt in 2012 de heruitgave van “The First Run”. De gedreven zang en het flitsende gitaarwerk op deze klassieker verdienen het om opnieuw onder de aandacht te worden gebracht.

Marathon
Datum: zaterdag 30 Sep 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek