Paulusma naar de Statenzaal

Ticketmaster
Paulusma naar de Statenzaal
Paulusma naar de Statenzaal

Zanger, songschrijver en producer Jelle Paulusma ken je ongetwijfeld als frontman van Daryll-Ann waarmee hij zijn sporen verdiende in de Nederlandse indie-scene. Na het uiteenvallen van deze, wat ons betreft, legendarische band in 2004 heeft Paulusma echter niet stil gezeten. In 2006 debuteerde hij met het licht experimentele solo-album ‘Here We Are’ en vervolgens wordt al zijn solowerk steevast warm ontvangen en gelukkig is er nieuw materiaal in de maak! Op dit moment staat Paulusma in de theaters met Her Majesty’s voorstelling ‘Déjà vu’, een ode aan Crosby, Stills, Nash & Young. Wij zijn blij dat hij nog een gaatje in zijn agenda had om de Statenzaal in vervoering te komen brengen!

Paulusma
Datum: do 23 feb 2017
Zaal: Statenzaal
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek