Procol Harum naar de Boerderij

Ticketmaster
Procol Harum naar de Boerderij
Procol Harum naar de Boerderij

De Britse band Procol Harum, onder leiding van Gary Brooker, scoorde in de jaren ’60 grote hits met nummers als ‘A Whiter Shade of Pale’, ‘Homburg’ en ‘A Salty Dog’. Ook in de jaren ’70 is de band mateloos populair met songs als ‘Nothing but the Thruth’ en ‘Pandora’s Box’. Na meer dan 40 jaar toert de band nog steeds de hele wereld over. Na hun uitverkochte show in 2016 komen deze levende legendes in 2017 terug naar de Boerderij!

Procol Harum had als één van de eerste groepen groot internationaal succes met een symfonieorkest. In samenwerking met het Edmonton Symphony Orchestra verschijnt de hit ‘Conquistador’ in 1972. De bandleden gaan de geschiedenis in als pioniers van de progressieve rock scene. De samenstelling van de band is in de loop van de jaren verschillende keren veranderd, maar zanger/pianist Gary Brooker en tekstschrijver Keith Reid zijn constanten. In 2014 bracht Procol Harum een live dubbelalbum uit en bewijst hiermee nog steeds een indrukwekkende show neer te zetten. Anno 2017 bestaat de band uit Gary Brooker, tekstschrijver Keith Reid, Geoff Whitehorn, Matt Pegg, Josh Phillips en Geoff Dunn.

Procol Harum
Datum: donderdag 7 Sep 2017
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek