Pusha T naar de Melkweg

Ticketmaster
Pusha T naar de Melkweg
Pusha T naar de Melkweg

Deadline april die Pusha T vorig jaar gaf aan de release van zijn derde plaat ‘King Push’ is ondertussen even verlopen. Maar niet getreurd: als we de G.O.O.D. Music president mogen geloven, this fall is the time! Om het wachten te verzachten bracht hij in januari nog een Prelude uit op het album, ‘Darkest Before Dawn’: een staaltje puur vakmanschap waarop de beats als money klinken en de raps echt whip smart zijn. Pusha T bekleedt nu eenmaal een unieke plek binnen de scene als twintiger die klinkt als een veteraan die nooit op mainstream trends mee wilde surfen, maar het wel tot Yeezy-protege schopte. In 2013 zag je hem op het Encore podium, 27 februari headlinet Pusha zijn eigen Max show!

Pusha T
Datum: 27 Februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 9 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek