Skott naar Paradiso

Ticketmaster
Skott naar Paradiso
Skott naar Paradiso

De jonge Scandinavische zangeres Skott groeide op in een hippiecommune tussen de folkmuzikanten en kwam pas als tiener in aanraking met moderne popmuziek toen ze voor het eerst in een stad kwam. Als je de nieuwe blogs met nieuwe muziek in de gaten houdt, dan is deze zangeres Skott je ongetwijfeld opgevallen. Deze zomer kwam haar eerste single ‘Porcelain’ uit, een mooi popliedje met een vleugje melancholie en donker randje. Lorde is al fan. Skott is een nieuwe artiest om in 2017 in de gaten te houden. Ook een aanrader voor liefhebbers van bijvoorbeeld Lykki Li, London Grammar en MØ.

Skott
Datum: Woensdag 05 april 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 22.00 uur
Zaal open: 21.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek