The Doors Alive naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
The Doors Alive naar Tivoli de Helling
The Doors Alive naar Tivoli de Helling

De Engelse band The Doors Alive is misschien wel de beste Doors-tributeband ter wereld. Vanzelfsprekend bespelen ze dezelfde instrumenten als het origineel (zoals de voor The Doors zo karakteristieke Fender Rhodes PianoBass), maar frontman Mike zet ook nog eens een perfecte Jim Morrison neer. Zangstem, uiterlijk, bewegingen, uitstraling: alles klopt. Met klassiekers op het repertoire als Light My Fire, When The Music’s Over, Riders On The Storm en The End, een hypnotiserende lichtshow en de juiste duistere spirit katapulteert The Doors Alive je in één keer naar die opwindende jaren zestig!

Concert afgelopen, en dan? Naar huis? Dacht het niet! Speciaal voor de bezoekers van The Doors Alive is er de Vuig Vinyl afterparty. Als DJ draait Vuig Vinyl geen cd’s of mp3, maar uitsluitend de ouderwetse LP. De beste 60’s en 70’s hits komen voorbij om nog even lekker in de sfeer los te gaan!

the Doors Alive
Datum: 18 mei
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:30
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek