The Doors Online naar de Melkweg

Ticketmaster
The Doors Online naar de Melkweg
The Doors Online naar de Melkweg

The Doors Alive komt niet alleen muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, maar ook qua uiterlijk, show en performance waan je jezelf bij een concert van het origineel. De zanger Mike heeft niet alleen zijn looks en houding mee, ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison. Om het authentieke Doors-geluid opnieuw te creëren, spelen de andere bandleden op identieke instrumenten en pedalen als de originele bandleden.Uiteraard komen alle hits voorbij: ‘Light My Fire’, ‘When The Music’s Over’, ‘Riders On The Storm’, ‘The End’ en nog veel meer. Echte Doors fans mogen dit niet missen!

The Doors Online
Datum: 21 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Voorverkoop vanaf 10 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek