Thijs van Leer Group feat Eef Albers & Pierre van den Linden naar ‘t Paard

Ticketmaster
Thijs van Leer Group feat Eef Albers & Pierre van den Linden naar ‘t Paard
Thijs van Leer Group feat Eef Albers & Pierre van den Linden naar ‘t Paard

Met de band Focus was toetsenist en fluitist Thijs van Leer wereldberoemd. Samen met gitarist Jan Akkerman waren zij het gezicht van de band, die zowel nationaal als internationaal vele successen kenden. Ook drummer Pierre van der Linden maakte deel uit van deze legendarische groep.

Wat veel mensen niet weten is dat ook gitarist Eef Albers een tijd in Focus gespeeld heeft. Hij werd (samen met gitarist Philip Catherine) in 1977 als opvolger aangetrokken toen Jan Akkerman de band verliet. Eef Albers wordt door velen beschouwd als een toonaangevend gitarist en een van Nederlands belangrijkste musici. Het Kwintet wordt verder compleet gemaakt door gitarist Thomas Zoetelief en bassist Koos Wiltenburg. Als je de CV’s van al deze heren leest, valt een ding meteen op: allemaal hebben zij hun roots in de jazz en dat zullen ze vanavond in Paard laten horen. Uiteraard komt er ook nog wel een bekende Focus song voorbij. Dat vinden we niet erg…

Thijs van Leer Group feat Eef Albers & Pierre van den Linden
Datum: 06 mei
Zaal: Melkweg
Zaal open: 20.30
Aanvang: 20.30
Voorverkoop start: 09 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek