Whitney Rose naar De Spieghel

Ticketmaster
Whitney Rose naar De Spieghel
Whitney Rose naar De Spieghel

Whitney Rose is een Canadese singer-songwriter die door haar grootouders voor het eerst in aanraking kwam met country grootheden als Hank Williams, Kitty Wells, Patsy Cline en Dolly Parton. Het was liefde op het eerste gehoor en Rose besloot daarom zelf countrymuziek te schrijven. Rose omschrijft haar muziek als “vintage pop met neo-traditionele country invloeden.”

Hoe je haar muziek ook noemt, Rose heeft er veel succes mee! Ze won awards, schreef haar succesvolle, titelloze debuutalbum en toerde met de Devin Cuddy Band en later ook met The Mavericks door Canada. Frontman Raul Malo van The Mavericks was zo onder de indruk van haar optredens dat hij aanbood om haar nieuwe album te produceren, mee te zingen en mee te spelen. Samen met Rose en enkele van zijn bandleden namen ze binnen vier dagen het prachtige album ‘Heartbreaker of the Year’ (2015) uit.

Whitney Rose is net klaar met het opnemen van haar laatste album, dat in januari zal worden uitgebracht. Het is een country album met een prachtige verzameling songs geworden. Met dit album onder de arm zal zij in het voorjaar Europa veroveren of in ieder geval op 1 april De Spieghel!

Whitney Rose
Datum: 01 april
Zaal: De Spieghel, Groningen
Aanvang: 21.00 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek