Depedro naar Paradiso

Ticketmaster
Depedro naar Paradiso
Depedro naar Paradiso

Depedro is de muzikale uitlaatklep van Jairo Zavala. Deze Spaanse zanger, gitarist en songwriter heeft inmiddels vijf albums op zijn naam staan. Hiervoor was hij oprichter van de Madridse band Vacazul en afgelopen jaar maakte hij deel uit van de bekende Amerikaanse groep Calexico. Zijn nieuwste plaat, ‘El Pasajero’ is uitgebracht in september 2016 door Warner. Dit album is deels geïnspireerd door Depedro’s muzikale reis afgelopen jaar, vastgelegd in de documentaire ‘Casamance’. El Pasajero is een album dat rustig- en toch vol in klank, simpel- en toch ingewikkeld, ingetogen- en toch oneindig is. Het album bevat verfijnde blazers, een strijkkwartet, arrangementen door Devotchka’s Tom Hagerman en muzikanten van het filharmonisch orkest van Tucson. Voor liefhebbers van M. Ward, Iron and Wine, Los Lobos, Neko Case en dus Calexico.

Depedro
Datum: Donderdag 09 maart 2017
Zaal: Paradiso
Aanvang: 20.00 uur
Zaal open: 19.30 uur
Voorverkoop vanaf 16 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek