Dimitris Mystakidis naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Dimitris Mystakidis naar de Tolhuistuin
Dimitris Mystakidis naar de Tolhuistuin

Griekse gitaarvirtuoos Dimitris Mystakidis heeft voor een verfrissende wind in de rebetika (Griekse blues/folk) scene gezorgd, door de traditionele muziek samen te brengen met een meer modern geluid. De rebetika liederen worden al jaren, zo niet decennia, samen gezongen en Mystakidis heeft daar een hele schare nieuwe muziekliefhebbers aan weten toe te voegen. Met zijn meest recente album Esperanto laat hij zien dat rebetika als gemeenschappelijke taal gebruikt kan worden, zonder ook maar iets aan identiteit in te boeten. Het album stond maanden in de top 10 van de World Music Charts.

Dimitris Mystakidis
Datum: Zondag 29 januari 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 19.30 uur
Zaal open: 18.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek