Oddisee naar de Tolhuistuin

Ticketmaster
Oddisee naar de Tolhuistuin
Oddisee naar de Tolhuistuin

Geboren in Washington D.C. en opgegroeid in Maryland. Het plan was om te gaan studeren aan de Art Institute in Philadelphia, maar plannen wijzigde toen hij door een vriend geïntroduceerd werd in het hiphop wereldje. Hij verruilde de studie en begon met het produceren van zijn eigen muziek. In 2002 kwam het nummer ‘Musik Lounge’ uit op het label van DJ Jazzy jeff. Dezelfde Jazzy Jeff hielp hem met zijn debuut ‘Foot in the Door’ in 2006. In 2010 tekende hij bij Mello Music Group en bracht daar meerdere albums uit. Eerder dit jaar kwam de EP ‘Alwasta’ uit en onlangs een volledig instrumentaal album ‘The Odd Tape’, waar hij terug gaat naar de retro soul sound.

Oddisee
Datum: Zaterdag 25 maart 2017
Zaal: Tolhuistuin
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek