Rachèl Louise naar Bitterzoet

Ticketmaster
Rachèl Louise naar Bitterzoet
Rachèl Louise naar Bitterzoet

De eigenzinnige Rachèl Louise is een Nederlands-Amerikaanse singer-songwriter die op haar zeventiende vertrok naar Los Angeles om zichzelf aan het prestigieuze Musician Institue in Hollywood verder te ontwikkelen. Dat resulteerde in de release van haar eerste EP ‘Living In Holland’ in 2011, waarop de bescheiden radiohit ‘At The Disco’ te horen was. Daarna ging het snel. Ze bracht haar debuutalbum uit, werd opgepikt door 3FM als Serious Talent, 538 en DWDD, schreef nummers voor andere artiesten en speelde in de band van Dotan ten tijde van de internationale doorbraak. Na lange tijd gewerkt te hebben aan nieuw materiaal, wat ze heeft opgenomen in Noorwegen met de producers van Aurora is nu de tijd gekomen van de release van de nieuwe EP ‘Big Girls’. Hierin vertelt ze met elektronische piano popliedjes over haar persoonlijke strijd, twijfel en geloof in het doorzetten en dicht bij jezelf blijven.

Rachèl Louise
Datum: Vrijdag 17 maart 2017
Zaal: Bitterzoet
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 20.00 uur

Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek