Agnes Obel voor tweede concert naar TivoliVredenburg

Ticketmaster
Agnes Obel voor tweede concert naar Tivoli Vredenburg
Agnes Obel voor tweede concert naar Tivoli Vredenburg

De carrière van de Deense singer-songwriter Agnes Obel maakt in 2010 een droomstart met het debuutalbum Philharmonics en de daarvan afkomstige single Riverside. Binnen no-time ging heel Europa overstag voor de melancholieke pianocomposities van Obel, die al haar muziek zelf schrijft, speelt, zingt en produceert. Obel groeide op met klassieke muziek en dat is te horen in haar eigen werk: ze laat zich evenveel inspireren door Joni Mitchell als door Claude Debussy. Haar nieuwe plaat Citizen Of Glass (2016) klinkt aangenaam barok door het gebruik van oude instrumenten als spinet en klavecimbel!

Dit is een extra concert, het concert op zondag 21 mei is uitverkocht. Bij dit concert zijn alleen staanplaatsen.

Agnes Obel
Datum: 22 Mei (Extra concert)
Zaal: TivoliVredenburg
Aanvang: 19:45
Zaal open: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek