Anna Rune naar V11

Ticketmaster
Anna Rune naar V11
Anna Rune naar V11

De Beste Singer-Songwriter Van Nederland is… een Belg? Goed, laten we vooral niet moeilijk doen over de afkomst van Anna Rune. De in Rotterdam wonende Rune is een talent van formaat, en haar zege bij de populaire talentenjacht zorgde ervoor dat we allemaal kunnen genieten van haar charmante verhalende pianoliedjes.

Popmuziek die in het verlengde ligt van bijvoorbeeld Regina Spektor: songs die indringend voor de dag komen, maar nooit te ver doorslaan in pure emotie. Rune balanceert de intensere stemmingen knap uit met een aandoenlijke knipoog. Die fijnzinnigheid komt niet uit het niets aanwaaien: de charismatische Vlaamse heeft naast klassieke muziek en jazz ook toneel en voordracht verkend. Uiteindelijk vormen de piano en stem de basis van haar kunst, al begint ze steeds meer met gitaar te schrijven.

Het CV is nu al indrukwekkend: Rune heeft gespeeld op Pinkpop, Sziget, North Sea Jazz en Songbird Festival, plus het voorprogramma verzorgd voor Blaudzun, Ásgeir en Kensington. Dat ze 010 inmiddels in haar hart heeft gesloten, kun je ook aan haar muziek aflezen.

Anna Rune
Datum: 15 april
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek