Belzebong naar Merleyn

Ticketmaster
Belzebong naar Merleyn
Belzebong naar Merleyn

De Poolse heavy-doomfuzz metalband Belzebong komt in maart naar Nijmegen voor een show waarbij je (bijna letterlijk) van je sokken geblazen gaat worden. De band bedient zich al sinds de oprichting in 2008 van loodzware met wiet doordrongen riffs waarbij het distortion pedaal continue ingedrukt wordt. Dit wordt een sludge en doomtrip die je nog lang zal heugen!

Sonic Wolves uit Italië is het nieuwe project van Ufomammut drummer Vita. Net als bij Ufomammut zijn de nummers zwaar en donker. Alleen is het bij Sonic Wolves allemaal nog een tandje ruiger en harder. Fans weten ongeveer wat te verwachten. Nieuw materiaal staat gepland voor begin 2017.

Belzebong
Datum: 02 maart
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek