Bob Wayne naar ‘t Paard

Ticketmaster
Bob Wayne naar ‘t Paard
Bob Wayne naar ‘t Paard

Stronteigenwijze rockabilly met een dikke country twang, een op hol geslagen viool en contrabas en teksten over drank, drugs en demonen: dit is wat Bob Wayne je voorschotelt tijdens zijn live-shows. Na drie jaar is deze rasechte American country outlaw terug op Haagse grond met een gitaarkoffer vol nieuwe nummers.

Gitaartech van Hank Williams’ kleinzoon
Bob Wayne verliet huis en haard voor een muzikale carrière in de stad van de countrymuziek: Nashville. Hij wurmde zichzelf de muziekindustrie in door gitaartechnicus te worden van Hank III, de kleinzoon van de legendarische Hank Williams. Wayne was echter vastberaden zelf op het podium te belanden en bleef tussendoor schrijven aan zijn eigen materiaal: rauwe, punky countrysongs.

Beroemd en berucht
Inmiddels is Wayne al jaren beroemd en berucht. MTV-hits wil hij niet maken; altijd onderweg zijn en zijn muziek over de wereld verspreiden wél. Zijn bewondering voor andermans songs steekt de artiest niet onder stoelen of banken: zo kwam hij in 2015 met het album ‘Hits the hits’, met daarop covers van klassiekers als ‘Sweet Child O’ Mine’ en ‘Under The Bridge’, maar ook moderne hits als Adele’s ‘Skyfall’ en Meghan Trainors ‘All About That Bass’. Uiteraard in een rockabillyjasje.

Nieuw album
Met een nieuw album met eigen materiaal in de maak en de duivel immer op de hielen, komt Nashville’s outlawzanger terug naar Den Haag voor onze broodnodige ADH aan ruige roots.

Bob Wayne
Datum: 10 mei
Zaal: Paard
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00
Voorverkoop start 16 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek