Boss Hog naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Boss Hog naar Tivoli de Helling
Boss Hog naar Tivoli de Helling

De New Yorkse punkbluesband Boss Hog stond een tijd in de slaapstand, maar is weer wakker met de nieuwe ep Brood Star (2016) en het album Brood X (verschijnt begin 2017). Single Wichita Grey laat horen dat Jon Spencer en zijn echtgenote Cristina Martinez moeiteloos doorgaan waar ze zestien jaar geleden waren gebleven op hun laatste wapenfeit, het album White Out. Meer goed platennieuws: Boss Hogs debuut-ep Drinkin’, Lechin’ & Lyin’ (1989) is onlangs heruitgebracht op cd én vinyl. Verwacht een portie lekker smerige grotestadsblues zoals die alleen in New York gemaakt kan worden!

Boss Hog
Datum: 05 februari
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek