Celine Cairo naar ‘t Paard

Ticketmaster
Celine Cairo naar ‘t Paard
Celine Cairo naar ‘t Paard

Voor de liefhebbers is Celine Cairo allang geen onbekende meer. De Amsterdamse heeft twee EP’s op haar naam staan maar nu verschijnt eindelijk haar eerste album “Free Fall”. Ze debuteerde met een EP die werd opgepikt door Edwin Evers, haar tweede EP nam ze op met FINK en werd uitgeroepen tot Radio 2 Talent.

Na haar 2 EP’s en vele optredens werd het even stil rondom Celine. Ze zocht naar manieren om de muziek weer te laten stromen, om inspiratie op te doen en haar liefde voor muziek weer te kunnen voelen. Dit gevoel leek even weg te zijn, totdat ze de beslissing nam om iets nieuws te gaan doen. Ze ging haar hart achterna en reisde naar New York en Los Angeles om de steden haar te laten inspireren. Om nieuwe mensen te ontmoeten en nummers te schrijven. Dat mondde uit in een samenwerking met producer Bill Lefler, met wie ze in een paar uur de eerste track van het album schreef.

Met haar debuutalbum “Free Fall” laat ze haar nieuwe, weidse sound horen met haar band. Daar woonde ze zes weken om het album op te nemen. Haar trouwe band kwam overgevlogen en samen vormden ze het geluid van deze plaat. “Free Fall” gaat over haar zucht naar vrijheid, hoe je over te geven en hoe los te durven laten. Het album bevat betoverende popsongs met veel melancholische en elektronische elementen. Op 14 december komt haar debuutalbum uit via HECTOR Recordings.

Celine Cairo
Datum: 16 maart
Zaal: Paard
Zaal open: 19.30
Aanvang: 20.00
Voorverkoop start: 16 december

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek