DOOL & GGU:LL naar Merleyn

Ticketmaster
DOOL & GGU:LL naar Merleyn
DOOL & GGU:LL naar Merleyn

Een rock supergroep van eigen bodem, zo kun je DOOL wel omschrijven. DOOL is de nieuwste Nederlandse telg aan het duistere rock firmament, en eentje om rekening mee te houden. Dat maakten ze met hun show op Roadburn en met hun eerste single ‘Oweynagat’ wel duidelijk. De optredens van de Rotterdammers zijn donker, doomy, meeslepend en tegelijk toegankelijk voor iedere rechtgeaarde rockliefhebber. DOOL bestaat uit Ryanne van Dorst (zang, gitaar), Micha Haring (The Devil’s Blood), Job van de Zande op bas (Malkovich, The Devil’s Blood), Reinier Vermeulen en Nick Polak op gitaren. Het Duitse label Prophecy Productions tekende de band en brengt het debuutalbum uit in januari 2017.

De bevriende band GGU:LL bijt het spits af met bezwerende hypnotiserende doom metal. Hun debuutalbum ‘Dwaling’ is een doom album van het fijnste soort, hard en zwaar, maar tegelijkertijd uiterst sfeervol. De plaat krijgt unaniem lovende reacties. Optredens van Ggu:ll zijn al net zo hard, intens en genadeloos.

DOOL & GGU:LL
Datum: 18 februari
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek