Dubioza Kolektiv naar de Melkweg

Ticketmaster
Dubioza Kolektiv naar de Melkweg
Dubioza Kolektiv naar de Melkweg

Dit Bosnische ‘kolektiv’ is al jaren één van Oost-Europa’s populairste bands en ook in het westen beginnen ze steeds meer voet aan de grond – en van de vloer – te krijgen. Met hun muzikale smeltkroes van hiphop, reggae, ska, rock en Bosnische folklore, gecombineerd met een krachtige politieke boodschap, is dit 7-tal een ultieme festivalact en hebben dit in Nederland al laten zien op o.a. Paaspop, Lowlands en Down The Rabbit Hole. Deze avond laat Dubioza Kolektiv echter ook zien dat ze prima uit de voeten kunnen in een dampende club! Verder is het ook de oude Joegoslavische feestdag ‘Dan Republike’. De republiek is dan niet meer, maar het feest nog wel. Živjeli!

Dubioza Kolektiv
Datum: 16 April
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek