Extra concert BLØF in Hedon

Ticketmaster
Extra concert BLØF in Hedon
Extra concert BLØF in Hedon

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste popgroepen van Nederland dankzij een serie hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens, van stadion tot huiskamer en van zalen als Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA. Maar achteroverleunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op die de band tijdens de tour rondom het nieuwe album voor het eerst live laat horen! Het optreden van BLØF op 17 maart was razendsnel uitverkocht. Gelukkig is er een extra datum en komen de mannen donderdag 16 maart ook!

BLØF
Datum: do 16 maart 2017 (Extra concert)
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek