Lucas Hamming naar Patronaat

Ticketmaster
Lucas Hamming naar Patronaat
Lucas Hamming naar Patronaat

De getalenteerde indierock artiest van Neerlandsch bodem brengt in 2017 een nieuw album uit en ter ere daarvan gaat hij de podia af, waaronder Patronaat! Lucas Hamming heeft behoorlijke meters gemaakt sinds zijn laatste bezoek in het Haarlemse. Zo was hij vorig jaar huisartiest bij De Wereld Draait Door, is hij op dit moment de leverancier van het themalied van de jaarlijkse inzamelingsactie Serious Request op 3FM, stond hij afgelopen zomer nog op de planken van Pinkpop (waar hij zich op handen liet dragen naar de geluidstafel!) en ging hij samen met zijn band vele andere festivals af. De afgelopen weken zat Lucas in de Ardennen om daar in de rust van een bosrijke omgeving in de Gam Studio zijn tweede album op te nemen.

Lucas Hamming
Datum: Za 01 april
Zaal: Patronaat
Zaal open: 19:00 u
Aanvang: 19:30 u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek