Lucas Hamming naar Tivoli de Helling

Ticketmaster
Lucas Hamming naar Tivoli de Helling
Lucas Hamming naar Tivoli de Helling

Het is haast niet te geloven, maar het is nog maar drie jaar geleden dat Lucas Hamming meedeed aan De Beste Singer-Songwriter Van Nederland. De sympathieke rocker is na zijn finaleplaats in hoog tempo uitgegroeid tot een vaste waarde binnen de Nederlandse muziek. 2016 was een topjaar voor Hamming: hij was huisband bij DWDD, stond op Pinkpop en maakte het themanummer voor Serious Request, Are You With Me. Dit voorjaar gaat Hamming weer doen wat hij het liefste doet: toeren. Zijn tweede plaat is bijna af en wordt volgens Hamming ‘een heel ander album dan mijn eerste’. Spannend!

Lucas Hamming
Datum: 08 april
Zaal: Tivoli de Helling
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek