Seu Jorge naar de Melkweg

Ticketmaster
Seu Jorge naar de Melkweg
Seu Jorge naar de Melkweg

Seu Jorge, een van de meest getalenteerde Braziliaanse zangers en bovendien sambagrootheid, vergaarde internationale bekendheid in Wes Anderson’s film The Life Aquatic with Steve Zissou. In zijn bejubelde rol als Pelé dos Santos, een zingende zeeman, bracht hij verschillende songs van David Bowie ten gehore. Maar dan nét even anders, want hij deed het in het Portugees en begeleidde zichzelf met enkel een akoestische gitaar. In nagedachtenis van Bowie’s recente overlijden brengt Seu Jorge in de Rabozaal een speciaal eerbetoon aan hem terwijl hij tegelijkertijd het gevoel van de film The Life Aquatic with Steve Zissou on stage brengt.

Seu Jorge
Datum: 01 Juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek