The Dirty Daddies & Ronnie Flex naar Hedon

Ticketmaster
The Dirty Daddies & Ronnie Flex naar Hedon
The Dirty Daddies & Ronnie Flex naar Hedon

The Dirty Daddies

In ingenieuze medleys hoor je de vetste hits aller tijden voobij komen, waarbij vriend en vijand niet anders kunnen dan hand in hand mee hossen. Classics van Queen en The Rolling Stones, swingers als ‘Take On Me’ en ‘Karma Chameleon’, bouncers van Run DMC en 50 Cent, glijders van Whitney Houston en Roxette, maar daarna natuurlijk snel weer terug naar de beukers van AC/DC en Bon Jovi! In 2016 wordt er helemaal níets meer geschuwd. Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow zijn ze meer dan klaar om de boel weer lelijk op zijn kop te gaan zetten, jullie ook?!

Ronnie Flex

Een van de meest gestreamde artiest op Spotify, meer dan 150 miljoen views op YouTube, een nummer 1-hit, een uitverkochte tour én een eigen show in Ahoy: niemand kan meer om Ronnie Flex heen! Met de Popprijs op zak en diverse platina en gouden platen is er inmiddels ook een hit in Duitsland en Oostenrijk.

Ronnie Flex is een man met een missie. Er is geen tijd om achterover te leunen en te genieten van zijn succes, want als muzikant wil hij blijven vernieuwen en groeien. Hij is met Boaz van de Beatz de studio in gedoken om een nieuw album op te nemen dat in 2017 zal verschijnen. Zijn eerste single van dit album Plek Als Dit behaalde onlangs al de gouden status en is inmiddels meer dan twee miljoen keer bekeken op YouTube.

The Dirty Daddies & Ronnie Flex (e.a.)
Datum: za 11 maart 2017
Zaal: Hedon
Aanvang: 20:15
Zaal open: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek