The Powerfest naar de Melkweg

Ticketmaster
The Powerfest naar de Melkweg
The Powerfest naar de Melkweg

The Powerfest, het leukste festival voor je portie post-hardcore, melodieuze metalcore, poppunk en meer, is terug! Verdeeld over twee zalen, met headliners Sleeping With Sirens en Pierce The Veil plus nog een aantal andere geweldige bands die later bekend gemaakt worden, wordt dit sowieso een topdag. Amerikaanse melodieuze post-hardcore band Sleeping With Sirens staat bekend staat om de catchy poppunk invloeden en de opvallende stem van zanger Kellin Quinn. Daarnaast zijn hun buddies Pierce The Veil langzaam maar zeker op weg één van de allergrootste namen in de scene te worden met hun übercatchy post-hardcore.

The Powerfest
Datum: 01 Juni
Zaal: Melkweg
Aanvang: 18:00
Verkoop start vr 16 dec

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek