The Record Company naar de Melkweg

Ticketmaster
The Record Company naar de Melkweg
The Record Company naar de Melkweg

Weinig bands kunnen zeggen dat ze met hun debuutalbum direct worden genomineerd voor een prestigieuze Grammy Award, maar The Record Company kan dat daarentegen wel, dankzij het indrukwekkende ‘Give It Back to You’ dat eerder dit jaar uitgebracht werd. Hoewel de band te omschrijven is als rootsy bluesrockband, beïnvloed door grootheden als Muddy Waters, B.B. King, willen ze uit respect zichzelf niet zo noemen. Ze zien zich zelf meer als een “early rock & roll band”, aldus frontman Chris Vos. In 2015 waren ze nog in Nederland te bewonderen als voorprogramma van Blackberry Smoke, deze avond spelen ze een heuse headline show!

The Record Company
Datum: 26 Maart
Zaal: Mlkweg
Aanvang: 19:30
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek