Josh Ritter naar Het Zonnehuis

Ticketmaster
Josh Ritter naar Het Zonnehuis
Josh Ritter naar Het Zonnehuis

Josh Ritter is de Amerikaanse zanger en liedjessmid die wel eens vergeleken wordt met helden als Bruce Springsteen, Leonard Cohen en Bob Dylan. Ritter heeft in ieder geval eenzelfde soort dwang in zijn nummers. Je moet haast wel luisteren. Zijn stem, licht hees, buigt teder over de melodieën terwijl de muziek, soms vloeiend en soms venijnig, je meesleept in een bitterzoete melancholie. Ritter werd in 1976 geboren en bracht vanaf zijn muzikale debuut in 1999 tien albums uit. Het tiende album, dat ‘Sermon On The Rocks’ heet, kwam vorig jaar uit.

Josh Ritter
Datum: Woensdag 15 februari 2017
Zaal: Het Zonnehuis, Amsterdam
Aanvang: 20.30 uur
Zaal open: 19.30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek