BLØF naar Openluchttheater De Goffert

Ticketmaster
BLØF naar Openlucht- theater De Goffert
BLØF naar Openlucht- theater De Goffert

In het voorjaar gaat BLØF op tour langs de clubs, met o.a. twee uitverkochte optredens in Doornroosje. Goed nieuws voor de liefhebbers, want BLØF komt deze zomer naar Nijmegen: op zaterdag 24 juni geeft de band een optreden in de intieme en sfeervolle locatie van Openluchttheater De Goffert in Nijmegen.

BLØF is niet meer weg te denken uit de vaderlandse popgeschiedenis. De band groeide de afgelopen jaren uit tot één van de succesvolste bands van Nederland dankzij een serie hits als Liefs Uit Londen, Dansen Aan Zee, Aan De Kust, Alles Is Liefde en Mannenharten. De Zeeuwen ontvingen talloze awards en gaven vele memorabele optredens, van stadion tot huiskamer en van zalen als Ahoy en Ziggo Dome tot op hun eigen festival Concert at SEA. Maar achteroverleunen is geen optie voor BLØF. De band blijft zich ontwikkelen in de zoektocht naar het perfecte liedje. Het leverde ook nu weer prachtige nieuwe muziek op.

BLØF
Datum: 24 juni
Zaal: Openluchttheater De Goffert
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek