Havok naar 013

Ticketmaster
Havok naar 013
Havok naar 013

Ook in het dichtbevolkte crossover thrash metalgenre geldt een natuurlijke selectie en bereiken alleen de allerbeste en –coolste bands de top, zoals bijvoorbeeld Municipal Waste, Toxic Holocaust en de uit Denver, Colorado afkomstige neo-thrashmaniakken van Havok. In de bijna dertien jaar dat ze bestaan brachten oprichter-frontman David Sanchez & co. furieuze speed-thrash die garant staat voor wilde party’s waarbij hectoliters bier worden verzwolgen door langharig gespuis, opgejut door het toxic orkestje op het podium dat onweerstaanbare walsjes op de slamdansende bezoekers afvuurt. “Let ’em know we’re coming back – lock and load – prepare for attack!”

En dan nemen de Amerikanen ook nog goed volk mee naar Tilburg. Want de echte thrash-fans hoeven wij niet uit te leggen wie Warbringer zijn. Bay Area thrash die klinkt alsof het rechstreeks uit de 80’s komt! Het Franse Gorod brengt melodische deathmetal, met een hoofdrol voor de supercoole loopjes en solo’s van gitarist Mathieu Pascal. De Californische thrashers van Exmortus maken het lijstje compleet.

Havok
Datum: 06 april
Zaal: 013
Zaal open: 18:30u
Aanvang: 19:00u
Tickets

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek